Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Sibiul promovat de bloggeri – #prinSibiulMeu

By on 3 august 2012 6 2560 Views
20 de bloggeri influenti din toata tara vor ajunge diseara la Sibiu, pentru a participa la #prinSibiulMeu, proiect de promovare turistica a orasului, initiat de Tudor.
Din program fac parte ture cu bicicleta, tururi ghidate, vizitarea diferitelor obiective turistice, sedinte foto dar si party-uri si seri tematice.
Dupa ce ma intorc din concediu as vrea sa fac si pentru Medias un eveniment asemanator, am scris un proiect catre Primaria Medias, sper sa putem sa-l si implementam.
Prin Sibiul Meu este un eveniment realizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) şi cofinanţat de Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu în cadrul programului Sibiu Baroc Update.
Mulţumim pentru susţinere: CNM AstraMuzeul BrukenthalIvelo Sibiu, şcoala de fotografie Image Art, pivniţa de vinuri WeinkellerPardon Cafe SibiuAtrium Classic Cafe.
Next Post

Live Acoustic – Rocky5 la Medias

13 august 2012 5
6 Comments
 • O sa fiu un mare nesimtit si o sa ma autopropun pentru Prin Mediasul Meu, dar atat mi-e de dor sa mai ajung pe acolo de foioioioi :))

  • Feri 12 ani ago

   Mi-e greu sa cred ca nu stiai ca esti in capul listei ! 😀

 • […] de Haş), Ovi Sîrb, Ozana Timar, Răzvan Baciu, Sebastian Bârgău, Andreea Ursu, Vali Petcu, Feri Teglas, Ivo Bobal, Tudor Popa, Răzvan Pop, Diana Ribana, Liliana Oprișan, Alexandru Cocieru, Isaila […]

 • Raluca P 12 ani ago

  Mi se pare o idee foarte faina. 🙂 Sper sa iasa si sa pot participa si eu

 • […] – am participat la prima zi din proiectul #prinSibiulmeu […]

 • Sibiul Baroc 12 ani ago

  […] de Haş), Ovi Sîrb, Ozana Timar, Răzvan Baciu, Sebastian Bârgău, Andreea Ursu, Vali Petcu, Feri Teglas, Ivo Bobal, Tudor Popa, Răzvan Pop, Diana Ribana, Liliana Oprișan, Alexandru Cocieru, Isaila […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.