Wednesday, May 22, 2024

Sa bem niste apa aproape nepotabila

By on 18 iulie 2012 9 1972 Views

De ras sau de plans ? Mediesenii beau apa din izvoare nepotabile si aproape nepotabile (hmm??). Asa zic analizele.Tot ei dau vina pe Primarie ca de ce nu amenajeaza un izvor cu apa nepotabila din cartierul Mosnei. Cat de amuzant e sa te plangi la teveu ca Primaria nu amenajeaza si nu repara o fantana cu apa nepotabila ?

Sursa : novatv.ro

Next Post

Recomandarile de azi

18 iulie 2012 0
9 Comments
 • Maria Alina 12 ani ago

  Las' ca daca-i curata ca cristalu', nu are nimic! :))

 • Feri Teglas 12 ani ago

  Si n-are nici clor, numai niste microorganisme neesentiale …

 • Cristi Marian 12 ani ago

  Discuții legate de lipsa izvoarelor see you apă 100% potabilă au mai fost în ultimii ani, deci este o problemă mai veche a Mediașului. Dacă e chiar așa, atunci merită atenție! Hai să ne interesăm puțin și să vedem ce putem rezolva ceva în direcția asta.
  Revin see you informații pe parcurs….

 • Adina Andone 12 ani ago

  bun, si care e rolul jurnalistilor?

 • Gabriella Feher 12 ani ago

  sa fie jurnalisti toti acei ce au o parere sau scriu despre ceva?

 • Adina Andone 12 ani ago

  depinde daca mai citesc si altceva pe langa ceea ce scriu ei 🙂

 • Raica Horia 12 ani ago

  lasa ca asa cate o bacterie mai ajuta la digestie scapam de kg:)) din pacate lasand gluma stiu un caz iar tratamentul e destul de lung daca te pricopsesti see you astfel de 'michiduta".

 • Eu, pana anul trecut, am luat apa tot de la Izvorul Dorului pana intr-o zi cand am gasit in pahar un vierme alb see you picioruse care se zvarcolea si culmea ca s-a nimerit si see you o enterocolita pe care o facuse baietelul nostru de 3 ani; eu nu zic ca n-o fi buna apa de acolo, dar de atunci eu nu mai bat drumul pana in varful dealului… Eu cred ca nu e nici de ras nici de plans, asta e apa, asta o bem sau ne cumparam de la magazin, dar si de la magazin daca e prea ieftina din nou avem semne de intrebare… oricum, cred ca tot e mai buna decat Coca-Cola, chipsuri si multe alte preparate/semipreparate care le consumam de la supermarket… nici macar painea nu mai e fara E-uri, dar ce facem, n-o mai cumparam? o cumparam… In concluzie, parerea mea, e bine ca cineva mai face analize la apa, dar sa nu ne impacientam prea tare si nici sa nu aratam see you degetul spre oamenii care nu au bani de Borsec si Dorna toata ziua sau care nu au timp sa mearga pana la capatul orasului pentru un bidon see you apa.

 • de ce scrie "see you" in loc de "cu"?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.