Thursday, February 2, 2023

Vrem sa-i ajutam sa-si vanda produsele si sa-i aducem mai aproape de cumparatori pentru a realiza lanturi alimentare scurte.

Proiectul „Bucate din proximitate” are ca obiectiv general facilitarea cooperarii intre producatorii locali din teritoriul GAL Podisul Mediasului pentru comercializarea produselor locale prin lanturi alimentare scurte si infiintarea unei cooperative.

Prin intermediul proiectului se va organiza o sesiune de instruire pentru 15 producatori din teritoriul GAL Podisul Mediasului. Tema cursului va fi „Marketingul produselor locale si atragerea de noi categorii de consumatori” si va fi gratuit pentru producatori fiind finantat din cadrul proiectului.

Sesiunea de instruire se va desfasura pe parcursul a 4 zile la o data stabilita de comun acord cu producatorii selectati si se va finaliza prin acordarea de certificate de participare si un plan de marketing pentru fiecare cursant, adaptat specificului afacerii proprii.

Criteriile de participare sunt:

  • fermierul /producatorul sa aiba sediul si sa-si desfasoare activitatea in teritoriul GAL Podisul Mediasului
  • fermierul/producatorul sa fie autorizat sau sa dovedeasca ca este in curs de autorizare pentru a produce si comercializa produse
  • fermierul /producatorul sa isi manifeste interesul pentru intrarea in cooperativa care se va infiinta prin proiect

Selectarea participantilor la curs se va face in ordinea inscrierilor facute prin formularul de pe siteul proiectului, tinandu-se cont de descrierea motivatiei de participare dar si de specificul produselor vandute. Pentru a asigura diversitatea produselor oferite consumatorilor in cadrul cosului taranesc ce va fi comercializat ulterior, organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea la curs a mai multor persoane care vand acelasi tip de produs.

Next Post

Lucruri marunte care conteaza mult

22 ianuarie 2019 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.