Sunday, April 14, 2024

#prinMediasulmeu – un eveniment surprinzator

By on 10 august 2011 3 2051 Views

Ma credeti sau nu, am asteptat evenimentul #prinMediasulmeu cu sufletul la gura. Pe langa faptul ca va participa si Dreamteamro, stiam ca turul ma va surprinde placut. Brandul orasului precum si iscusinta de savant a domnului Adrian Matei, care ne-a ghidat de-a lungul Misterelor Cetatii Luminii au fost impresionante.  Dincolo de evidentul cladirilor si simbolurilor, Mediasul este nuantat de legende, istorisiri si problematici. De la Centrul de Informare Turistica a mai fost alaturi de noi Razvan Ghica.

Prezenta (25 de persoane) nu a fost asa de numeroasa cum a anuntat-o event-ul de pe Facebook.  Cu aceasta ocazie am aflat de la Chinezu ca rata medie de participare efectiva a celor care dau Attend pe Facebook este de 10 %.

Au fost prezenti, pe langa membrii Dreamteamro : Chinezu, Vlad, Stefan, Make, Claudiu si Nicu, si Adrian Mladin, Ionut Anisca, Mircea Hodarnau, Lili Bindeanu, Mihai Buninet (cel mai “tinar” blogger) , Pancu si Mihai Negrea ( care a venit special din Targu Mures – Multumim – aici descrisa experienta lui #prinMediasulmeu). Bineinteles au fost si participanti din offline, ca sa zic asa…

Dan Olteanu a fost alaturi de noi pe twitter pe parcursul intregii zile. Hasgtagul #prinMediasulmeu a fost pe locul 3 la nivel national in acea zi !

Mai multe despre brandul orasului Medias aici.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fara sprijinul Dafora Turism !

Cateva fotografii :

 

 

 

  Medias
3 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.