Sunday, December 3, 2023

#fotbalmeet Dreamteamro vs. ATE Dianthus Medias

By on 10 august 2011 2 1614 Views

Vineri seara ( 5 August) am incropit 2 echipe la un #fotbalmeet. Multumesc colegilor de la ATE Dianthus si colegilor de liceu Paul si Razvan care au raspuns convocarii la lot.  Lui Mircea Hodarnau ii multumim pentru filmare si contributia la egalul obtinut de echipa :))

Daca tinem cont de faptul ( chiar neverosimil in anumite instante, daca vedem evolutia jocului) ca membrii Dreamteamro nu au mai jucat fotbal impreuna, si chiar fara sa tinem cont de asta, jocul a fost unul foarte echilibrat. Surprinzator, cel putin pentru mine, care ma asteptam ca diferenta de kilograme intre cele 2 echipe ( cam 40 / jucator :))  sa faca imediat diferenta si sa fie nevoie sa schimbam echipele :)).

Ne-am distrat de minune, a fost inca o oportunitate pentru noi sa ne cunoastem si sa-i cunoastem pe cei de la Dreamteamro, care sunt o gasca foarte faina !!

Noi l-am avut in echipa pe Virgil Suciu, ei pe Marius Matache, fiecare cu artistul lui :))

Echipele:

DreamTeamRO – pe lângă cei 6 magnifici au mai jucat: Moldovan Iuliu Razvan, Laci Markos şi Feri Teglas ( la sfarsit, dupa intinderea survenita )

ATE Dianthus – Feri Teglas, Aurel Maca, Dezsi Mihai, Virgil Suciu, Andreas Veza, Paul Losonti, Florin Ciurar şi Mircea Hodarnau.

Clipul video inregistrat de Mircea Hodarnau pe terenul de fotbal al Bazei Sportive Dafora :

 

 

  Medias
Next Post

Televiziunea Travel Mix la Medias

19 august 2011 0
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.