Thursday, May 30, 2024

Prietenul Marius Matache revine in concert la #Medias in data de 26 August 2021. Evenimentul va avea loc in 26 August 2021 la MED Specialty Coffee & Honest Food si este un concert  – avanpremieră a albumului său cu numărul 4, Experimental. Acesta  va apărea în toamna acestui an, într-o primă fază pe platformele de streaming. Pentru realizarea acestui album, Marius Matache a colaborat cu mai mulți textieri – Sorin Poclitaru (și aici partea leului, cu 6 piese), Loredana Tudor-Tomescu și, în premieră, Vasile Ciorogar și Daniel Ioniță.

Nu vor lipsi însă nici piesele ce l-au făcut pe artist un apropiat al orașului de pe malul Târnavei, precum Colind pentru prieteni, Bormașina sau Azi plouă. De-a lungul timpului, fiecare din albumele sale a primit o lansare la Mediaș (ba chiar la HOINAR prin Piața Matache, Mediașul a găzduit primul eveniment de lansare din turneu), toate primite foarte bine de iubitorii de folk din zonă.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și costă 30 de lei cumpărate în avans sau 40 de lei în ziua concertului, la intrare.

Eveniment organizat cu sprijinul Digital Tree Marketing si Jameson Irish Whiskey.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.