Wednesday, May 22, 2024

Televiziunea Travel Mix la Medias

By on 19 august 2011 0 1464 Views

In 17 Martie 2011 la Bucuresti, s-a lansat prima televiziune de turism din Romania, Travel Mix. Televiziunea este in continua dezvoltare si expansiune teritoriala, fiind in prezent difuzata in reţelele de cablu UPC, Ines, AdNet TV, Next Gen, si urmeaza si in alte retele tv.

“Travel Mix promite să devină un prieten de suflet, o televiziune cu tematică foarte diversificată: de la oraşele lumii, capitale europene, ghid de calatorie, destinaţii de lux, croaziere, destinaţii exotice, hoteluri de lux, restaurante de top, bar&pub, parcuri de distracţie, travel shopping, business travel, plaje de vis, pârtii de ski, trasee turistice, agenţii de turism, last minute, sporturi de vacanţă, locuri si oameni, jurnalist de ocazie, pescar în România, descoperă România, balneo turism, agro turism, muzee sub lupă, istorie şi tradiţii, lăcaşuri de cult, rezervaţii naturale, comorile din adâncuri, secretele naturii şi pâna la o serie de emisiuni gastronomice care prezintă reţete, secrete şi arome din întreaga lume.” scriu reprezentatii Travel Mix pe site-ul lor www.travelmix.ro

Saptamana trecuta o echipa a televiziunii Travel Mix a fost la Medias, preluand imagini  cu obiectivele turistice din Medias si imprejurimi pentru o emisiune avand ca tematica zona turistica noastra.

De asemenea se va realiza o emisiune de prezentare cu Hotel BinderBubi Medias, Hotel BinderBubi Sighisoara si Ferma Trei Stejari. Voi reveni sa va spun cand puteti urmari cele 2 emisiuni.

  Medias
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.