Monday, April 15, 2024

Prima zi de festival folk la Alba (video)

By on 16 noiembrie 2013 3 2401 Views

Prima zi a mult-asteptatului festival de folk de la Alba-Iulia a inceput cu Cafeaua cu folk, un concept deosebit de interesant de conferinta de presa, imbinata cu lansari de discuri/carti, discutii formale si informale si o atmosfera prielnica de socializare la Art Cafe Downtown. Silvan Stancel si-a lansat albumul “Blonda sau bruneta” cu aceasta ocazie.

Dupa ce primele doua concurente curajoase – Laura Todica si Karla Cristiana Daian din Alba Iulia au cantat pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, Cosmin Vaman si Alexandra Andrei au deschis seria recitalurilor. A fost un micro recital extraordinar, unul din momentele memorabile ale festivalului de pana acum. Primele doua piese le puteti asculta mai jos :

Au urmat apoi Silvan Stancel & Ovidiu Scridon, Tapinarii, iar seara a fost incheiata de Gyuri Pascu, Teo Boar si Vlady Cnejevici. Punctul culminant al recitalului celor din urma mai jos:

OrganizatoriConsiliul Judeţean Alba, Asociaţia Cultur’ART Alba Iulia
Parteneri în organizareMuzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Biblioteca județeană Lucian Blaga Alba, Universitatea 1 Decembrie 1918, Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia, Art Café Downtown, R.Y.M.A.

Sponsor: Bristot

Parteneri mediaTVR Cluj, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Radio România Cluj, Radio România 3Net (www.radio3net.ro), ForeverFolk, Romantic FM, Radio Itsy Bitsy FM, Radio Transilvania, Cațavencii

3 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.