Thursday, February 2, 2023

Castigatorii festivalului national Ziua de Maine, Alba-Iulia 2013 (video)

By on 18 noiembrie 2013 1 1812 Views
Juriul festivalului, compus din Mihai Cosmin Popescu, Marius Matache, Daniel Avram, Ioana Bogățan, Laura Orian, Călin Bulac și Claudiu Marean a decis :
  • Locul I – Mihai Boicu
Mihai are 21 de ani, cântă de la 14, este student si are un palmares important de participări și premii la festivaluri de folk din țară. La Călărași, Brăila, Târgu-Jiu, Tulcea, București și Siret. Mihai este primul castigator al unui festival de folk bisat de catre public. Felicitari !

  • Locul II – Laura Todica;
Pe Laura Todica din Alba-Iulia, spectatorii „Zilei de Mâine” o cunosc din 2009, când a participat pentru prima oară la concursul festivalului, obținând încă de atunci premii speciale și diplome de merit.

  • Locul III – Adela Titescu;
Adela Titescu este o premiantă de top a festivalurilor de la Râmnicu-Sărat, Târgu-Jiu, Ploiești, Galați, București sau Siret. Tânăra folkistă (22 de ani) vine din Ploiești și este studentă în anul IV la Universitatea Politehnică din București, având totodată studii de chitară clasică cu profesorul Iulian Anghel.

  • Premiul special al Consiliului Judetean Alba – Sarah Theodora Nicorescu;
  • Premiul de popularitate – Icarus;
  • Premiu Radio Reintregirea – Karla Cristiana Daian.

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor acestui festival.

Organizatori: Consiliul Judeţean Alba, Asociaţia Cultur’ART Alba Iulia
Parteneri în organizare: Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Biblioteca județeană Lucian Blaga Alba, Universitatea 1 Decembrie 1918, Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia, Art Café Downtown, R.Y.M.A.

Sponsor: Bristot

Parteneri media: TVR Cluj, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Radio România Cluj, Radio România 3Net (www.radio3net.ro), ForeverFolk, Romantic FM, Radio Itsy Bitsy FM, Radio Transilvania, Cațavencii

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.