Monday, May 25, 2020

Preturi, calitate si oferte

By on 15 septembrie 2015 0 1093 Views

Am invatat de-a lungul timpului ca daca vrei calitate trebuie sa platesti. Nu exista ieftin si bun, nu exista ieftin si durabil. Este pur si simplu vorba de valoarea materiilor prime, de valoarea si calitatea manufacturii si asa mai departe. Stim ca bocancii cu 30 de euro tin 2 luni si cei cu 100 euro pot tine si 5 ani si sunt mult mai comozi si mai siguri. Chiar daca la inceput arata aproximativ la fel. Intotdeauna cautam pretul cel mai mic si e firesc daca muncim pentru bani si nu-i castigam la loto sau de la vreun sponsor. Avem acum, cu comertul on-line, nelimitate posibilitati de a vedea informatii despre produs si a face comparatii de pret.

Mai mult, ne vin in ajutor portalurile care compara preturi. Pur si simplu iau produsele si le afiseaza preturile de la majoritatea retailerilor on-line. Un astfel de comparator de preturi este myieftin.ro, o comunitate de shopping care te ajuta sa alegi vanzatorul care are costul cel mai mic. Exista posibilitatea ca un magazin on-line sa aiba o oferta, sa aiba o perioada de promotii sau lichidari de stocuri. Si atunci e mult mai simplu sa intri pe un singur site care iti prezinta toate preturile. E bine sa nu va lasati prinsi de ofertele retailerilor on-line care, din pacate manipuleaza si spun ca au 40% reducere la un anumit produs si daca te uiti si pe alte siteuri (care n-au reducerea respectiva) pretul e similar. Sunt tot felul de tehnici si campanii, unele mai sincere, altele mai putin.

In alta ordine de idei, dar tot legat de preturi si cumparaturi, am vazut un clip video despre consumatorii care merg in magazinele traditionale, fura din timpul consilierilor de vanzari,  si apoi merg acasa si cumpara de pe internet. Cat de corect este va las pe voi sa decideti. Mai jos clipul video:

Next Post

Cat de importante sunt anvelopele

19 septembrie 2015 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.