Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
5 ianuarie 2018

Pentru un acoperiș durabil, alege un montaj din tablă fălțuită!

By 0 1189 Views

Calitatea unei lucrări arhitecturale depinde de mai mulți factori și de iscusința și aptitudinile arhitectului. Și bineînteles de atributele materialelor.

Toate elementele  unei clădiri trebuie să se potrivească între ele, formând o imagine completă și în perfectă armonie cu toată construcția în ansamblu.

Acoperișul face parte din categoria elementelor esențiale, fără de care nu se poate desăvârși o astfel de lucrare. Fără doar și poate, panourile de acoperiș trebuie să fie rezistente la condiții vitrege ale vremii și să reziste timp îndelungat.

5 motive pentru a alege tabla fălțuită

Una dintre soluțiile moderne și eficiente pe care le recomandă specialiștii din domeniul producției de acoperișuri este tabla fălțuită. Pe lângă faptul că oferă o identitate construcției arhitecturale, contribuind la estetica clădirii, acest tip de montaj oferă numeroase beneficii utilizatorilor săi. Iată care sunt principalele avantaje pe care le prezintă tabla fălțuită:

  1. Flexibilitate. Panourile de acoperiș confecționate dintr-un astfel de material pot fi utilizate atât în cadrul clădirilor moderne, cât și în cadrul construcțiilor de tip tradițional. De asemenea, tabla fălțuită este o soluție inovatoare care se potrivește atât în lucrări de tip restaurare, cât și în cazul construirii unei clădiri noi.
  2. Design unic. Acest sistem de acoperiș permite învelirea clădirilor atipice, așadar, tabla fălțuită este ideală pentru orice tip de arhitectură (centre comerciale sau clădiri de birouri) contribuind la crearea unui aspect estetic al clădirii – în concordanță cu celelalte elemente. De asemenea, prin utilizarea acestui sistem de învelitoare, se pun în valoare celelalte particularități ale clădirii.
  3.  Siguranță. Nu doar stilul arhitectonic este o variabilă de care atârnă decizia celui care are în grijă construcția unei clădiri, ci și siguranța pe care o oferă aceasta. De altfel, este extrem de important ca acoperișul casei tale să fie sigur și rezistent la intemperii.
  4. Etanșeizare. În general, tabla fălțuită prezintă un grad de etanșeizare mult mai ridicat decât țigla metalică.
  5. Garanție. În afara motivelor menționate mai sus, acest tip de acoperiș îți poate oferi trei tipuri de garanții și anume: durata medie de exploatare este de 50 de ani, garanția anticoroziune este de 30 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani.

Ce tip de tablă fălțuită recomandă specialiștii

La ora actuală pe piață există mai multe sisteme de învelitoare, dar unul dintre cele mai sigure și calitative este GreenCoat PLX Pro BT. Conceput dintr-un oțel SSAB provenit din Scandinavia, acesta face parte din categoria celor premium și are o grosime de min 0,60 mm. Poate fi disponibil în două culori – gri metalic și maro și în două dimensiuni (675 și 1250), iar întreținerea unui astfel de acoperiș se poate face cu ușurință.

În structura produselor GreenCoat intră o componentă bio cu care este substituită o mare parte din materialul tradițional.

Specialiștii în construcții recomandă utilizarea tablei fălțuite, în special în cazul construcțiilor care au pante lungi. De asemenea, instalarea acestui sistem de învelitoare aduce cu sine un alt avantaj major și anume maleabilitatea – care contribuie într-o mare măsură la finalizarea oricărei lucrări de tinichigie, indiferent de gradul de dificultate pe care îl prezintă aceasta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.