Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
8 februarie 2018

Fii voluntar sau donator in proiectul “Gazde bune in case batrane”

By 0 1912 Views

Gazde bune in case batrane  este un program de dezvoltare locala realizat de catre Asociatia Sinaptica  in parteneriat cu comunitati rurale interesate sa-si foloseasca resursele culturale disponibile pe teritoriul lor, in scopul cresterii sociale, economice si culturale.

Programul urmareste sustinerea dezvoltarii turismului responsabil in zonele rurale cu patrimoniu cultural valoros, prin implicarea comunitatilor locale si a altor factori interesati; incurajarea dezvoltarii la nivel local a micilor industrii bazate pe mestesuguri si/sau pe produse agricole cu specific traditional; crearea unei retele de gazduire in cadrul gospodariilor traditionale, care sa valorifice turistic arhitectura vernaculara din mediul rural si patrimoniul gastronomic local.

Pentru reabilitarea a 4 case traditionale din Mehedinti, Alba si Hunedoara si pentru crearea unei retele de gazduire in cadrul gospodariilor traditionale cu cel putin sase Gazde bune, Asociatia Sinaptica si-a propus sa stranga, printr-o campanie de crowdfunding suma de 20.000 lei. Pana acum s-au adunat 11497,00 Lei . Contribuie si tu pe platforma bursabinelui.ro !

Daca nu ai posibilitatea sau nu vrei sa faci o donatie, atunci te poti inscrie ca voluntar! Toate detaliile aici.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.