Thursday, May 30, 2024

Pensionari …

By on 7 februarie 2011 0 1157 Views

Pentru ca articolul meu cu Mediasul Pensionarilor le-a sugerat unor dragi cititori ca nu as avea respect pentru pensionari, chiar daca si parintii mei sunt, redau mai jos o povestioara :

Cand eram mic, tata se trezea de dimineata, mergea la servici, seara venea si mai lucra p-acasa, prin curte, apoi dormea.  Dimineata se trezea la ora 6, mergea la servici, se intorcea acasa, mai lucra prin curte si se punea sa doarma. Dimineata se trezea la ora 6, mergea la servici, se intorcea acasa, mai lucra prin curte si prin casa si se punea sa doarma.Dimineata se trezea la ora 6, mergea la servici, se intorcea acasa, mai repara prin curte si se punea sa doarma. Dimineata se trezea la ora 6, mergea la servici, se intorcea acasa, o mai ajuta pe bunica si pe mama, si se punea sa doarma. Dimineata se trezea la ora 6, mergea la servici, se intorcea acasa, mai lucra prin curte si se punea sa doarma. Dimineata se trezea la ora 6, mergea la servici, mai repara prin casa, dadea la animale, mai lucra prin curte si se punea sa doarma. V-ati saturat ?? Dar el care a facut asta timp de 40 de ani ?

Povestea este  din Tudor Octavian – Tratat de injuraturi .

Am deosebit respect pentru pensionari si persoanele in varsta si pentru tot ceea ce fac ei…fara ei am fi nu am fi ! Nici fericiti, nici impliniti, nici intelepti ci lipsiti de ajutor si esenta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.