Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Pe scurt despre 2 evenimente de suflet

By on 15 octombrie 2013 0 1776 Views

Joi, 10 Octombrie, a avut loc la sala Traube unul dintre cele mai emotionante spectacole la care am participat. Am avut placerea sa cant pe aceeasi scena cu cunoscutul si iubitul grup mediesean Motto ( Lea Muszka, Adela Deac, Daniel Cristea, Bogdan Suciu si Ioan Ivan),  cu tanara speranta Bogdan si maestrul Tibi Juchi si chiar sa facem o surpriza cu Mircea Hodarnau si Dan Ilcus. Insa omul care a invaluit in emotii intregul eveniment a fost domnul parinte Catalin Dumitran de la Cenaclu Lumina Lina. A fost un spectacol caritabil care a strans peste 6500 lei pentru cauza unei mame disperate. Am fost oameni pentru oameni ! Bravo Medias !

(eveniment organizat de Asociatia culturala Medias Cetate Seculara, Primaria Medias prin Directia de Asistenta Sociala si Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, Crucea Rosie cu sprijinul presei si a tuturor oamenilor de bine.)

Al doilea eveniment este Comoara Cetatii Medias, un eveniment cu peste 150 de castigatori – concurenti, arbitrii, sustinatori sau spectatori care s-au bucurat de miscare si de o zi splendida de toamna. Felicitari acestora si aprecieri catre cei care au facut acest eveniment posibil : Dianthus, Club Rotary, Lions, Primaria Medias prin DMCSTT, Contrast-Publicitate, ABE Travel, Hotel BinderBubi, Asociatia Gazistilor Sonametan.

Oameni pentru oameni, natura si sanatate prin miscare. Bravo Medias !

(foto : Istvan Bertalan)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.