Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Pagina ta e optimizata pentru mobil ?

By on 12 iulie 2011 0 1391 Views

Din ce in ce mai multa lume intra de pe terminale mobile pe paginile de internet. La nivel global peste 80 % din utilizatorii de internet folosesc telefonul mobil pentru a-si verifica casuta de e-mail, pentru a socializa in retele si pentru a naviga pe internet. De aceea este foarte important sa ne optimizam website-urile si blogurile pentru vizualizare pe terminale mobile.

Cum facem asta ? Depinde foarte mult de platforma. De exemplu, WordPress si Drupal au un plugin-uri specializate care transforma template-ul astfel incat sa fie usor de vizualizat si elementele sa se incadreze pe display-ul de blackberry, iphone si alte terminale. Daca nu vrei sa-ti integrezi un plugin sau sa faci o varianta mobila a site-ului, atunci cel mai bine ar fi sa limitezi display-ul de bannere, imagini, nr. de articole etc. astfel incat incarcarea site-ului/blog-ului tau sa dureze cat mai putin.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.