Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Nu mai pot cu zidurile cetatii

By on 22 septembrie 2015 0 1401 Views

Nu sunt istoric si nici n-am nicio inclinatie spre domeniu. Sunt fermecat de ceea ce au reusit sa faca stramosii nostri si cunosc importanta patrimoniului mostenit dar nu mai pot cu zidurile cetatii Medias. Atata consternare, atata mahnire, indignare, “doamne ce monstruozitate”, vine sfarsitul lumii si al orasului ca se distrug caramizile antice. N-am mai vazut atata preocupare pentru zidurile cetatii nici atunci cand erau folosite toalete drept publice in zona parcului copiilor.

Nu zic ca nu e o problema de maxima importanta sau ca e normal sa se distruga patrimoniul, dar nu mai pot cu zidurile cetatii, atatea discutii prapastioase. Bineinteles ca am devenit “vedete” si am aparut pe televiziunea nationala. Ultimele 3 aparitii: tiganii care bat enoriasii in fata catedralei, orasul in care se planteaza iarba in multitudinea de gropi si distrugerea patrimoniului cu muncitori necalificati. Eu zic ca stam bine cu brandul.

11147_10200591632939624_416819579_n

PS: Sa nu ma intelegeti gresit, sunt chiar bucuros sa vad atata implicare civica si preocupare, dar cu subiectul asta nu mai pot. Prea prapastios, domn’le!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.