Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Noi categorii de deseuri periculoase introduse in lista DEEE

By on 4 februarie 2013 5 2423 Views

DEEE inseamna Deseuri Electrice, Electronice si Electrocasnice si este o categorie aparte de deseuri periculoase. Ele se colecteaza separat fata de celelalte. De curand, comisia care se ocupa cu clasificarea acestor deseuri a adaugat noi categorii. Vi le prezint succint mai jos :

1. Pozele facute cu telefonul in oglinda, cu ochelari de soare, in baie. Pentru ca sunt considerate un deseu al imaginatiei si al lipsei unui prieten care sa te pozeze.

2. Ultimele discuri ale cantaretilor cu nume de mezeluri, vijelii, indicatii geografice si denumiri suverane (gen printesa, regele)

3. Statusurile si starile atragatoare de atentie gen “lasa-ti-ma in pace”, “imi inchid facebook-ul/blogul”, “DND, not available”.

4. Invite-urile la evenimente pe facebook care promit  jdemii de iPhone-uri, tablete si alte castiguri imediate bazate pe click sau join.

5.Reclamele tampite gen : Paradontax ( cu scuipat in chiuveta) ,  Reclama morbida de la PROFI, Tranzactiv si Caldurica de la Pasarica

Pana in data de 20 Februarie, comisia asteapta si alte propuneri, pe care va rog sa le scrieti in comentarii. In numele unei lumi fara DEEE va multumesc.

(Acest articol este un pamflet/gluma si trebuie tratat ca atare)

  Pamflet
5 Comments
 • Dana 11 ani ago

  😀 Pozele in lenjerie intima langa soba de teracota, neaparat in poza sa apara si capcana galbena pentru muste :)))

  • Feri 11 ani ago

   :))) si cluxa de soareci :))

   • Dana 11 ani ago

    =)))))))))))

 • Cristi 11 ani ago

  Feri oricat de panflet vrea sa fie postarea ta am depistat o eroare foarte mare. Cum sa pui dolari americani in sacul de dolari canadieni /?????

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.