Sunday, January 29, 2023

N’Joy te apara de supratensiune

By on 17 mai 2011 2 4523 Views

Sunt pasionat de calculatoare, telefoane, imprimante si tot ce tine de IT&C. Singurul lucru care ma dispera la echipamentele electronice este alimentarea la curent. Ma enerveaza la culme ca bateria laptopului tine doar 2 ore, sau ca telefonul se descarca rapid si ramai fara baterie cand ai avea mai mare nevoie de el. Echipamentele devin tot mai sofisticate si in acelasi timp tot mai scumpe. Si atunci apar alte probleme ce tin de tensiunea curentului.  Poti pierde o valoarea mare din cauza supratensiunii sau poti pierde documente importante.Am patit de mai multe ori ca in timp ce lucram la un anumit document sa se ia curentul brusc si am pierdut toate lucrarea.

In plus fata de asta o supratensiune mi-ar ars placa de baza la primul calculator pe care l-am avut, un Pentium I. Pentru situatii de acest gen de situatii s-au creat echipamente care sa asigure protectie la supratensiune.  Te aceasta protectie au nevoie toate echipamentele pe care le avem in casele noastre : televizoare, combine, dvd-uri, frigidere etc, toate pot suferi si se pot strica in cazul unei supratensiuni.  Divizia consumer a RPC a lansat un produs marca N’Joy – PWUPS-650VA-AA01 – cu 6 prize si cu un acumulator incorporat care permite functionarea a 3 prize si a  aparatelor conectate, pentru o anumita perioada de timp, in cazul unei intreruperi accidentale de curent.

De obicei furtunele de ploaie si ninsoare si lucrarile la reteaua electrica pot cauza supratensiuni sau suprasarcini care ne afecteaza aparatele electronice si electrocasnice. Si cum paza buna trece primejdia rea, e mai bine sa prevenim astfel de cazuri regretabile. Si cand te gandesti ce valori ai putea pierde, cel mai bine si mai rentabil din punct de vedere economic ar fi sa fi protejat cu un astfel de echipament.

Produsul poate fi gasit in reteaua magazinelor  Metro si la magazinele online precum PC Fun, PC Garage, Cel, Evomag etc.

Next Post

Pescuit Ferma Trei Stejari Medias

7 iunie 2011 1
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.