Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Mobilarea unui spațiu de tip rezidențial implică numeroase provocări, mai ales dacă este vorba despre o locuință nu atât de extinsă pe cât și-ar dori utilizatorii la modul ideal. Astfel, fiecare spațiu contează și trebuie alese cu grijă piesele de mobilier astfel încât să nu creeze senzația de aglomerație, să nu sufoce încăperile, dar să își îndeplinească în mod total rolul funcțional necesar. O idee care se potrivește perfect cu aceste cerințe este alegerea de mobila scandinavă realizată în stil minimalist

Pe segmentul premium de produse, mobilierul scandinav înseamnă design modern, fără detalii inutile și obositoare, dar cu inspirație astfel încât să surpindă plăcut privitorul. Dincolo de partea estetică, designul scandinav presupune utilizarea de materiale naturale simple, finisate desigur în stil elegant desăvârșit. Regăsim așadar lemnul de diverse tipuri (de la stejar și fag până la bambus), metale, piatră, sticlă.

De cele mai multe ori, aceste materiale nu sunt combinate, pentru a se păstra un aspect unitar al pieselor de mobilier scandinav. Se adaugă totuși piele naturală în cazul produselor de șezut sau alte elemente care să creeze confort maxim, pentru a valida partea de funcționalitate totală.

 

Mobilierul scandinav transformă orice spațiu într-unul de excepție

Mobila în stil scandinav nu este neapărat asociată senzației de rece, căci există numeroase modele ce folosesc în mod curajos culorile și chiar elemente ce ne duc cu gândul la alte culturi de la care se împrumută unele valori, în contextul unei societăți globale. Este important însă ca fiecare piesă de mobilă scandinavă să aducă în locuință o parte din stilul personal pe care utilizatorul dorește să îl creeze în spațiul său personal.

Produsele din categoria de mobilier și decorațiuni interioare trebuie să se potrivească atât între ele, cât și cu personalitatea utilizatorilor, exact ca niște piese de puzzle care trebuie să se reunească întotdeauna perfect, în ciuda faptului că sunt diferite. Este modul în care un spațiu oarecare devine acasă, acel spațiu în care ne simțim cel mai bine.

“Fie că este vorba despre patul în care dormim, biroul la care muncim sau măsuța de cafea în fața căreia ne relaxăm în diminețile târzii, din canapeaua confortabilă care, cu o seară înainte, găzduise gașca de prieteni venită în vizită, piesele de mobilier au o semnificație aparte câștigată prin stilul în care au fost concepute și iscusința prin care au fost alese și combinate în același spațiu”, explica reprezentanții magazinului online NoRDA, care comercializează mobila scandinavă premium, selectată cu atenție de la producători nordici și designeri de succes.

Mobila scandinavă din oferta NoRDA oferă o imagine de lux, chiar dacă produsele sunt disponibile la prețuri prietenoase, în raport cu nivelul foarte ridicat al calității materialelor, finisajelor și, de ce nu, al ideilor – cel puțin la fel de prețioase! Poți astfel să redecorezi în stil nordic sau să amenajezi de la zero o nouă locuință.

În funcție de stilul tău personal și de preferințele tale, poți să alegi anumite piese de mobilă nordică, iar la comandă online le vei primi la adresa dorită în cel mai scurt timp, absolut comod, prin intermediul firmelor de curierat rapid. Piesele de mobilier sunt livrate astfel repede și bine, direct din România, de la un comerciant autohton care promite selecții de cea mai bună calitate, dar și servicii demne de un magazin online premium.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.