Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Mediasul incotro ?

By on 29 martie 2012 0 1180 Views

Azi de abia astept sa n-am loc in sala de sedinta Daniel Thelmann din cadrul Primariei Medias, de atatia oameni carora le pasa de #Medias si de “incotro” se indreapta soarta acestuia. De oameni care vin si discuta direct cu decidentii, nu se ascund in spatele monitorului si scriu articole despre cum ar trebui ONG-urile sa refaca monumentele istorice, dau si eu un exemplu….

Dezbaterea publica va avea loc la ora 17:00.

Stirea completa de pe site-ul Primariei :

În data de 29 martie la ora 17.00 cetăţenii municipiului Mediaş sunt invitaţi să participe la dezbaterea publică „MEDIAŞUL ÎNCOTRO“ dezbatere organizată de Primăria Municipiului Mediaş prin echipa de implementare a proiectului OP-ACT, proiect finanţat URBACT.

Dezbaterea va avea drept subiect tendinţele de dezvoltare economică specifice pentru Mediaş şi măsurile necesare pentru oprirea declinului demografic.

 Scopul acestei dezbateri este consultarea cetăţenilor cu privire la strategia de dezvoltare locală pentru perioada 2012-2020.
Medieşenii sunt invitaţi să depună în scris propunerile lor cu privire la direcţiile de dezvoltare la Centrul de Informare pentru Cetăţeni sau pe adresa de e-mail primaria@primariamedias.ro până la data de 28 martie 2012.
Ne vedem acolo !
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.