Thursday, May 30, 2024

Marius Batu, maine in Imperium Pub

By on 20 februarie 2012 0 1308 Views

Imperium Pub va invita la o noua seara Folk Society Club. De aceasta data il puteti vedea, in atmosfera calda a pub-ului sibian pe Marius Batu.

Mai multe detalii, de pe pagina de facebook a evenimentului :

Marius Bațu, cunoscutul interpret român de muzică folk,concertează marţi la Sibiu. Remarcat în lumea muzicii românești în 1977, anul în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. În perioada 1982-1985 activitatea sa s-a învârtit in jurul „Cenaclului Flacăra” iar în 1994, după o perioadă de 8 ani petrecută în Germania, a revenit în țară și a reluat activitatea grupului Poesis lansând în 1996 albumul Cântec Șoptit.
A urmat o colaborare cu formația Holograf la spectacole și albume precum: 69% Unpluged, Supersonic, Undeva departe și Holografica, susținând partitura de chitară acustică și backing vocal. În aceeași perioadă, îl regăsim alături de nume mari ale muzicii românești precum Ducu Bertzi pe albumele „Dor de ducă”, „Sufletul meu” și „Poveste de iarnă”; Mircea Vintilă – albumul „Madama de pică”, Ovidiu Lipan Țăndărică – „Renașterea”, Dinu Olărașu – „Vis-a-vis”, Stepan Project – „Sensul vieții”, Compact – „5.Compact”.
În luna iunie a anului 2001 Marius Bațu este cooptat în grupul Pasărea Colibri, formație alături de care lansează albumul „Încă 2000 de ani” și se remarcă prin melodii ca și „Elegie”, „2000 de ani” și „Cântec șoptit”. După perioada Pasărea Colibri, a participat la diverse spectacole alături de Ducu Bertzi, Florian Pitiș dar și alți artiști.
Alături de Marius Baţu va concerta şi trupa Profolk Sibiu ( Florin Thomits şi Ovidiu Mărginean).
Vă aşteptăm cu drag să ascultăm şi să cântăm împreună “Odată am ucis o vrabie”, 2000 de ani şi multe alte cântece minunate ale lui Marius.

Pretul biletului sau artist fee cum se spune mai frumos : 25 lei.

 

 

Next Post

Calator in lume cu Fane Tulpan

2 martie 2012 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.