Thursday, May 30, 2024

Maine – Miting la Medias, ora 16:00

By on 8 aprilie 2013 5 1439 Views

Mutarea Romgaz & Transgaz la Bucuresti, mai mult sau mai putin voalata sau treptata, va avea un efect devastator in toate ramurile economice ale orasului Medias si va afecta foarte multa lume.

Chiar daca pe tine crezi ca nu te va afecta deloc, daca privesti problema mai in ansamblu, iti vei da seama ca poate afecteaza firma la care lucrezi si bugetul local ( de care tine dezvoltarea orasului atat economic cat si cultural).  Politicienii se plang…unii de altii, ca fac din asta campanie electorala, ceilalti ii acuza de nepasare. Pe de alta parte ar trebui sa se gandeasca, si unii si altii, la oamenii (multi) pe care-i au (fiecare!) pusi (politic sau nu) in diverse functii si locuri din cele doua companii si ce ar insemna mutarea ( si revin cu voalata sau treptata, cu precedent si logica de interes) la Bucuresti.

Asa ca ne vedem maine, ora 16:00 in fata Primariei Medias !

 

5 Comments
 • Horatiu Toma 11 ani ago

  nu ne vedem

 • Feri Teglas 11 ani ago

  ok 🙂

 • Anonim 11 ani ago

  Desi sunt locuitor al Mediasului, va spun cu mana pe inima ca imi doresc din tot dinadinsul sa mute Romgaz-ul si Transgaz-ul la Bucuresti. M-am saturat de clantaii de la Romgaz si Transgaz care se cred nu stiu ce vedete, ele fiind, de fapt, niste personaje abjecte care, desi au salarii de mii de euro, prefera sa isi cheltuie banii in alta parte. Le cad mainile daca fac cumparaturi din Medias? Sau stai, ele, marile vedete, nu le permite statutul social sa cumpere ceva dintr-un orasel ca Mediasul. Dar ele uita cine sunt defapt. Chiar mi-as dori sa le taie clanta. Ce s-ar intampla daca s-ar muta Romgaz-ul si Transgaz-ul? Intr-un fel ar fi chiar un castig pentru Medias, daca luam in vedere faptul ca fostii gazisti n-ar mai evea suficienti bani sa-si faca cumparaturile din Cluj, Bucuresti….si ar cumpara mai multe din oras. Daca ma intrebati cu ce? Din somaj fratilor sau din ce au “subt” in perioada cand le mergea bine.

 • Piștea Silviu 11 ani ago

  pe ei pe mama lor. de sus de acolo se impute pestele pana in cel mai mic catun din tara! linsati ar trebui aceste javre ordinare fara drept de apel.

 • Sanda Cioc 11 ani ago

  Atunci adio sponsorizari la scoli

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.