Wednesday, May 22, 2024

M-am saturat de referendum

By on 16 august 2012 3 1580 Views

Desi a trecut de vreo 3 saptamanii, subiectul “referendum” este in top-ul discutiilor in mass-media. Ne gandim cum sa numaram corect, cine sa fie pe lista, cine nu, cine a fraudat mai mult, cine mai putin, interpretam legea in functie de cum ne avantajeaza, fabricam dosare penale, pe altele le ingropam. Ingropam imaginea Romaniei tot mai mult. Intre timp altii muncesc de le sar capacele degeaba, pentru ca efortul le este zadarnicit de diferentele de curs si multe multe taxe, impozite si fiscalitate alambicata.

Astept momentele cand subiectul de top va fi “cum sa dezvoltam economia, cum sa gasim solutii la problemele de dezvoltare”, insa ma indoiesc ca vor veni aceste momente prea curand. Prea multa incrancenare, prea multa ura, incapatanare, orgoliu si destrabalare mediatica. Ne uitam vremelnicia…

Mai bine inchidem televizorul, ziarele si iesim la aer curat. Pacat insa ca trebuie sa muncim, ca sa aiba altii pe ce sa-si bata joc.

Next Post

Intre efemeritate si incrancenare

20 august 2012 0
3 Comments
 • Axante 12 ani ago

  Cand nu mai putem, sus in munti! Punem cartofi, mai prindem un mistret, cultivam grau-pita de casa mmmmmmmm, si-apoi sa munceasca altii! M-as deconecta de la sistem, macar vreo 5 ani, sa fac ca si batranul ala ce o dat referendumul peste el si o intrebat: Ce, nu mai e Iliescu presedinte? :))

  • Feri 12 ani ago

   :))) da, multi batrani cred ca inca e Iliescu presedinte !

 • Mihai Buninet 12 ani ago

  Cred ca daca USL-ul accepta ceea ce este evident se termina de mult, dar………….In ce priveste idei de relansare a economiei, cu cei de acum de la putere, slaba nadejde.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.