Wednesday, May 22, 2024

Lumea s-a dezvoltat datorita oamenilor nemultumiti

By on 8 februarie 2013 5 1979 Views

Este un subiect interesant legat de  modul de a te raporta la ce ai si ce ai vrea sa ai. Clar trebuie sa te bucuri de tot ce ai, incepand de la sanatate si pana la masina, casa sau telefonul pe care-l ai (unii nu le au). Trebuie sa te simti bucuros ca fata de alte persoane cu dizabilitati, nevoiasi si orfani stai totusi foarte bine si ar trebui sa zambesti multumitor si sa-i multumesti lui Dumnezeu in fiecare zi.

Pe de alta parte lumea s-a dezvoltat si a evoluat pe umerii celor vesnici nemultumiti si celor care intotdeauna si-au dorit mai mult si pentru a obtine au creat valoare, au creat companii, au creat produse si servicii noi. Incepand de la traitul in pestera cand omul si-a dorit mai mult confort si la mersul cu caruta, cand omul si-a dorit viteza si confort mai mare si pana la telefonia mobila cand te enerva centralista si firul care nu ajungea pana la fotoliu si asa mai departe. Unii se multumesc cu putin, altii vor intotdeauna mai mult. In ambele cazuri este in regula… Tu de ce parte a baricadei esti ?

 

Next Post

Cati bani dai la stat si ce primesti

10 noiembrie 2014 34
5 Comments
 • tudor CeMerita 11 ani ago

  eu nu prea inteleg oamenii care se multumesc cu ce au… 😀 sa te bucuri de ce ai e una iar sa te multumesti (si sa nu-ti doresti mai mult) e alta.

  • Feri 11 ani ago

   Vezi, aici e greu, sa te bucuri de ce ai dar sa fi nemultumit ca nu ai mai mult…si atunci care ar fi echilibrul ?

 • Cristi Botoc 11 ani ago

  Oare am eu un deja-vu sau tu ai mai avut 1 sau chiar 2 articole despre oamenii nemultumiti? Parca erau alte situatii dar tot ,,oamenii nemultumiti ,, erau subiectul. ???

 • Feri Teglas 11 ani ago

  Da, da, le am 🙂 never ending story

 • […] beneficiat enorm de pe urma golului de ofertă lăsat în urmă de site-urile care s-au închis. Riscanta decizie a adus PokerStars în doar câțiva ani pe poziția de lider în domeniu, cu venituri anuale de […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.