Tuesday, June 18, 2024

Livrarile la domiciliu

By on 15 iunie 2014 1 2200 Views

Keyboard Illustration "Food"Va comandati mancare la domiciliu ? Am observat ca tot mai multe restaurante ofera livrare la domiciliu / birou. Se spune ca cea mai importanta masa a zilei este micul dejun, insa cred ca la fel de important este pranzul, care iti da energia sa continui munca pe parcursul zilei. Si de obicei pranzul il prindem la servici/birou. Si atunci avem posibilitatea de a manca un sandwich de acasa, a comanda de la restaurant sau chiar a merge in oras la un local. Unii, mai norocosi, la firme mai mari, au propria cantina/restaurant si atunci lucrurile sunt mult mai simple. Eu prefer sa merg la un local, sa fac o pauza de la munca, sa mai socializez cu colegii. E adevarat, caatunci cand n-am timpul necesar, imi comand la birou.

Si cand ai o seara cu prieteni invitati la tine, e mult mai usor si mai comod sa comanzi niste pizza sau mancare din oras. E mai scump decat daca ai gati acasa, dar gandeste la timpul pierdut cu aprovizionarea, pregatirea si spalatul vaselor. A devenit foarte comod acest serviciu de livrare la domiciliu, mai ales acum cand se poate comanda on-line.  Pe www.foodpanda.ro de exemplu, poti comanda mancare romaneasca, italieneasca, chinezeasca, mexicana si chiar asiatica. Faci comanda on-line si primesti bunataturile direct acasa. Pentru moment ei livreaza in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Cum ti se pare ideea de ca comanda on-line  mancarea ?

 

  Opinii
1 Comment
  • Luvic 10 ani ago

    Asta nu e ceva nou, mai interesant si amuzant era daca s-ar face si gatit la domiciuliu, cu plata nu stiu daca ar fi amuzant sau opusul:).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.