Monday, January 30, 2023

…dar sa le mai si raspundem?! La intalnirea de azi  5Am Global MeetUP, Dan Luca ne-a pus la dispozitie 21 de intrebari pe marginea carora sa ne construim intalnirea. Mi-am dat seama ca sunt multe intrebari interesante (daca nu chiar importante) pe care ezitam sa ni le punem dar e bine sa reflectam asupra lor. Ca de exemplu:

– Ce ai face daca ai sti ca nu poti esua? Cum arata ziua ta ideala?  Ce super putere ti-ai dori sa ai si de ce?  Care e lucrul pe care il ai de oferit celor din jurul tau si de ce lucru ai nevoie de la cei din jurul tau? Ce ai vrea sa stie despre tine stra-stra-nepotii tai? Care este cea mai mare schimbare pe care ai facut-o in viata ta? Care este cea mai mare realizare pe care ai vrea sa o sarbatoresti peste 10 ani? si lista poate continua…

Gandindu-ma la ce as vrea sa stie stranepotii mei despre mine imi dau seama ca nu stiu nimic despre bunicii mei…ce as face daca as sti ca nu as esua ? Cred ca as calatori cu o rulota si as scrie pe blog, as lucra remote…Cea mai mare schimbare? Habar n-am, dar reflectez…si cred ca avem nevoie de mai mult dialog cu noi insine si mai profund cu ceilalti.

Multumesc participantilor la 5AM MeetUP #Medias si lui Dan Luca pentru revolutia lui – 5AM

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.