Sunday, June 4, 2023

Interviu cu Claudiu Ciucor, fotograf

By on 30 august 2012 2 2605 Views

Asa cum va spuneam, vi-i prezint pe fotografii participanti la concursul din cadrul Trofeului Dafora 2012. Azi avem interviu cu Claudiu Ciucor.

1. De cand te-ai apucat de fotografie ?

M-am apucat de fotografiat prin anul 2007, cand am primit primul aparat foto, iar din aceea zi pasiunea mea pentru fotografiat a inceput sa creasca din ce in ce mai mult.

2. Este fotografie doar o pasiune, sau a devenit o afacere?

Deocamdata fotografia este doar o pasiune, dar cine stie, poate pe viitor va devenii si o afacere.
3. Dupa parerea ta, este mai importanta performanta aparatului foto sau creativitatea fotografului? 

Dupa parerea mea ambele sunt la fel de importante, tinand cont ca fara un aparat foto performant nu poti face mare lucru, dar si invers.
4. Cum apreciati comunitatea fotografilor din Medias? Exista?

In ultima vreme a inceput sa se dezvolte o comunitate a fotografilor din Medias, fapt ce ma bucura foarte mult pentru ca prin aceasta comunitate putem socializa cu alti fotografi si putem sa schimbam idei despre aceasta arta.
5. Ce proiecte foto mai aveti in viitorul apropiat?

In acest moment nu am nici un proiect pe care as vrea sa il realizez, dar sunt deschis la orice sugestie si fotografiez orice imi iasa in cale. Multumesc pentru interviu si sper sa dezvoltam mai mult comunitatea fotografilor din Medias, organizand diferite activitati si iesiri fotografice.

Multumesc si eu pentru raspunsuri si mult succes in continuare.

At SATZ Design, we understand the importance of a strong brand identity. That's why we offer customized brand identity services brand identity services that capture your unique values and vision. Our team of experts will work with you to create a cohesive and memorable brand identity that stands out in a crowded marketplace.
2 Comments
  • Rocs Fx 11 ani ago

    as vrea sa te contrazic, intr-o oarecare masura creativitatea fotografului conteaza mult mai mult decat performata aparatului.Pentru ca, sa fim realisti, indiferent ce aparat ai, cat o fii e de performant daca tu nu ai idei pe care sa le pui in aplicare si sa lucrezi see you aparatul respectiv la capacitate maxima, il ai degeaba. 🙂 Bafta in continuare.

  • bravo claudiu..:)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.