Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Integrator de solutii pentru birou

By on 22 iunie 2015 0 1453 Views

Imi petrec mult timp in birouri. In al meu si in ultimul timp tot mai mult in al colaboratorilor. Si e interesant de observat cum isi impart si gestioneaza spatiul, cum si-l doteaza, lumineaza si compartimenteaza.

E si mai interesant de studiat cum esti primit intr-un birou, daca te pofteste intr-o sala de protocol, daca te serveste cu ceva si cum esti tratat in general. In momentul in care vine vorba de printat un e-mail sau de adus un capsator ori un dosar deja lucrurile devin si mai interesante. E vorba de resurse si organizare.

Din fericire, devine tot mai usor de amenajat un birou si cel mai important, de aprovizionat. Noul concept de integrator de solutii pentru birou dezvoltat de Depozitul de Papetarie este foarte interesant. Practic poti sa-ti cumperi toate cele necesare intr-un sediu de birouri dintr-un singur loc. De la mobilier, imprimante, cartuse si tonere, birotica, produse si aparate de protocol, softuri si chiar si produse de curatenie. In mod concret se face o analiza a nevoilor, fie ca e vorba de un birou nou sau un birou deja existent si se ofera o solutie integrata pentru a asigura toate nevoile de functionare. Avantajele sunt multiple, de la timpul economisit cu formularele de necesar si comenzile de produse de la mai multi furnizori si pana la reducerile de costuri si ofertele de pret pentru volum.

Ti se pare putin ciudat sa iei cafea pentru esspressor din acelasi loc de unde iei hartia de copiator? Dar cand iei lichid pentru parbriz la masina, carne de vita si pudra de talc din supermarket cum e? :))

  Utile
Next Post

Tractoare si masini de curse

3 iulie 2015 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.