Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Tractoare si masini de curse

By on 3 iulie 2015 0 1211 Views

Va scriam intr-unul din articolele trecut despre fotbal si despre cat de multi oameni iubesc acest sport si il practica fie efectiv, pe terenuri, fie jucandu-se pe calculator, telefon sau tableta. Un alt lucru de care oamenii au fost intotdeauna atrasi sunt vehiculele motorizate. Cursele de masini, legale sau mai putin legale, organizate sau mai putin organizate se bucura de milioane de fani si miliarde de euro investite in motoare, design-uri, campionate, evenimente si publicitate. S-au realizat si foarte multe filme si documentare pe aceasta tema. Cele 7 parti ale Fast and Furious s-au bucurat de milioane de spectactori si incasari de miliarde. Bineinteles ca, avand in vedere interesul pasionatilor, s-au dezvoltat si foarte multe  jocuri curse cu masini. Jocuri 2D, 3D, simulatoare, raliuri, curse de viteza, karting, formula 1, drifturi si multe altele se pot experimenta on-line. Poti gusta, din confortul caminului sau din vacanta, din fata calculatorului sau a unui dispozitiv mobil,  din experienta conducerii unei masini intr-o cursa sau pe un teren accidentat. E un mod de a te relaxa foarte eficient.

Pe de alta parte sunt interesante si celelalte categorii de autovehicule. Cele industriale folosite in agricultura sau in transporturi. Am vazut, de exemplu, jocuri cu tractoare de arat mai interesante si mai dinamice decat cele cu curse de masini. Acestea pot fi foarte educative si sunt recomandate mai ales pentru copii. Dar am vazut si pensionari conducand tractoare si camioane on-line si relaxandu-se cu un astfel de joc. Fie ca e vorba de transportat lucruri, arat terenuri, parcari sau parcurgerea unor drumuri aceste jocuri sunt foarte cautate.

Cars-Fast-as-Lightning-icon

  Utile
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.