Tuesday, September 26, 2023

Inspectoratul Scolar Judetean isi bate joc de profesori

By on 30 august 2012 2 1577 Views

Isi bate joc de un intreg colectiv profesoral de mare valoare, de un director pe care-l sustine toata lumea, si prin acestia  de toti elevii si absolventii din scoala, deci si de mine.

Povestea o puteti urmari la jurnalistul Vasile Antipa :

Declaratie apel a consiliului profesoral

Declaratia ISJ conform careia dnul director Chira nu doreste sa mai fie director

Dezmintirea consiliului profesoral cu privire la declaratiile ISJ

Pe scurt, consiuliul profesoral a aflat de pe net ca dnul director Chira va fi schimbat din functie si au facut o declaratie apel prin care cer anularea deciziei, luata pe criterii politice. ISJ sustine ca domnul Director Chira nu a mai dorit sa ocupe aceasta functie. Colectivul profesoral revine si spune ca niciodata domnul Director nu a spus asa ceva. Logic ! Ca de ce ar mai fi facut declaratia apel.

Cand politica se amesteca in management, si asta se intampla aproape peste tot la stat, performantele ajung subunitare.

RUSINE !

Next Post

Asta-i tara, asta-i presa !

24 septembrie 2012 0
2 Comments
  • Andreea Daniela 11 ani ago

    Aceasta postare se adreseaza tuturor celor care au absolvit liceul teoretic St. L.Roth Medias. In urma see you cateva zile sa intamplat un abuz grav incat domnul director Chira a fost destituit abuziv din functie aici puteti citi articolul http://www.liceulroth.ro/declaratie/. Dat fiind faptul ca pentru multi dintre noi a fost ca un al doilea tata omul see you mana de fier si inima de aur omul caruia ii datoram unii mai mult altii mai putin o parte din ceea ce suntem acum va rog sa va implicati pe cat posibil si si sa completati aceasta petitie http://www.liceulroth.ro/noutati/petitie/ + sa sharuiti a mea postare sau linkurile de mai sus. Cred ca toti ii datoram un gram din ceea ce suntem acum si ceea ce a fost este si va fi St. L Roth. Multumesc!

  • Diana Gedderth 11 ani ago

    pacat!!!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.