Monday, May 20, 2024

In Zarnesti folkul este rege : Grupul Ziurel si Hoinarii Craiului

By on 6 septembrie 2011 3 1846 Views

In weekend am participat cu Anamaria la Tabara-Festival De Arta si Atitudine, Intamplari din orasul cu oameni, Generatia folk, un eveniment inmatriculat in Romania. O idee geniala a lui Adi Bezna si  Puiu Cretu si ceilalti organizatori. Un eveniment bine pus la punct, cu nume mari ai muzicii romanesti.

Am avut si cateva surprize placute. Doua grupuri folk din Zarnesti, cu tineri de toate varstele, cu o muzica corecta si sincronizata. Cu un mod extraordinar de a transmite sentimente si trairi ! Ma mir ca intr-un oras destul de mic, cum este Zarnesti-ul exista acest suflu de tineri pasionati de folk. Felicitarile mele pentru cei care coordoneaza aceste grupuri folk.

In grupul Ziurel am numarat 16 Chitaristi armonie si un basist. Excelent !!

Grupul Ziurel

Grupul Hoinarii Craiului

3 Comments
  • Anamaria 13 ani ago

    A fost minunat!

  • Raluca 13 ani ago

    Copiii au cantat si cu microfoane, si fara. Bravo lor, asta inseamna ca mai avem o sansa la normalitate. Si felicitari dascalului care ii indruma si ii educa frumos!

  • leonard 13 ani ago

    Pai la noi , cei din grp.Hoinarii Craiului , intamplarea a facut ca instalatiile sa se opreasca in timpul melodiei,,Gandacul” .Dar am continuat sa cantam.Muzica nostra nu trebuie sa se auda doar printr-o boxa…ci sa rasune din inimii.Toata stima pt ziurel si acest festival.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.