Monday, April 15, 2024

Imprimati cu 90% mai ieftin si aveti si garantie de retur

By on 9 iulie 2013 0 1175 Views

Va povesteam despre imprimantele cu CISS, adica cu sistem de alimentare continua, cu care puteti reduce costurile de printare cu pana la 90%. Eu am de 2 ani o astfel de imprimanta la birou si am scos mii de meniuri, cataloage, card-holdere, carti de vizita si alte materiale cu costuri foarte reduse. De la cissmarket.ro am achizitionat si imprimanta si mi-am comandat si cerneala atunci cand am ramas fara ( cam o data la 2-3 luni). Va puteti comanda doar sistemul de alimentare sau separat cerneala sublimare ori cerneala epson sau pentru alte tipuri de imprimanta.

De curand cei de la cissmarket.ro au introdus garantia de returnare de 10 zile.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate produsele trebuie returnate perfect functionale, in stare buna si in ambalajul original. De asemenea trebuie insotite de factura si certificatul de garantie, in original, precum si de toate accesoriile si consumabilele cu care au fost livrate.

CISSMarket livreaza in 24 de ore oriunde in tara, cu factura si garantie, dar se pot face comenzi si din alte state europene. Preturile incep de la 129 lei.  Uitati de alb-negru, printati cu incredere color !

  Utile
Next Post

Tu cum comunici ?

10 iulie 2013 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.