Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cum sa tiparesti ieftin si de calitate

By on 19 noiembrie 2010 2 1465 Views

Intr-o lume in care flyer-ul, voucher-ul,roll-up si asa mai departe nu mai sunt de mult denumiri speciale cunoscute doar de specialistii in publicitate, avem nevoie de cat mai multe materiale informative si de reclama. Si cum stiu toti intreprinzatorii, trebuie sa ne facem rost de ele la costuri cat mai mici. Iata un truc care mi-ar fi placut sa fie accesibil pe vremurile cand faceam design si printam diplome, afise si asa mai departe pentru asociatia DIANTHUS.

Trucul sau tehnologia se numeste  : CISS – Continous Ink Supply Sistem- sistem de alimentare continua cu cerneala. Prima imprimanta pe care am folosit-o cu acest sistem este un EPSON R285, cu sublimare pentru imprimarea ulterioara, cu ajutorul unei prese pe cani.

Un prieten de-al meu, managerul unei agentii de evenimente si-a cumparat o astfel de imprimanta cu CISS pentru tiparirea de brosuri, carti de vizita, coperti de cd-uri, invitatii si asa mai departe. A putut obtine materiale de promovare, la calitate buna, pe hartia dorita, la preturi cu pana la 95 % mai mici.   Nu mai trebuie sa schimbi cartusul saptamanal si nici sa dai bani pe refill. Te scuteste de drumuri, bani si cel mai important : timp.

Sistemul CISS este format dintr-un cartus normal si un sistem de cartuse refilabile ( vezi foto).

In afacerea dumneavoastra sau pentru uzul personal, cu siguranta veti putea reduce cheltuielile cu acest sistem de reumplere.

Desi inteleg rationamentul economic, pe mine ma cam enervau companiile care-si puneau chip-uri la cartuse sau setau imprimantele sa nu poti folosi decat cartusele originale ( nu puteai face nici refill ), iar acum sistemul CISS le da peste bot.

Next Post

Traduceri ? Autorizate ?

25 noiembrie 2010 2
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.