Monday, June 24, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Gusturi si locuri

By on 12 martie 2012 9 2711 Views

Muzica, mancarea si anumite miresme ne aduc aminte de locuri care ni s-au asociat cu aceste simturi. O anumita melodie pe care o ascultam in prima mea masina VW Golf 2, Cola Cherry pe care o beau acum si pe care o cumparam si consumam cat am fost cu Work&Travel in nordul statului New York, mirosul cafelei cu frisca de la Pizza Roma sunt doar cateva exemple care-mi vin in minte.

E foarte interesant cum asociem anumite gusturi anumitor locuri si sunt curios care sunt mancarurile care va amintesc de un loc anume, sau de o persoana anume. Le astept cu interes in comentarii.

9 Comments
 • Ovidiu 12 ani ago

  In fiecare concediu imi duc un singur gel de dush. Apoi acasa, din cand in cand, il folosesc si cand inchid ochii imi imaginez ca sunt acolo. Recomand tehnica mea!

 • cri 12 ani ago

  budinca de orez cu gradinita, paine in ou cu mama, paine cu slanina cu caminul studentesc si un anumit vin rosu cu C. P.

  • Feri 12 ani ago

   Merci de raspuns. F interesant !

   • Feri 12 ani ago

    interesanta perspectiva !

 • Axante 12 ani ago

  Mie, mirosul de motorina imi aminteste mereu de magazinele mixte de la tara, care aveau podelele imbibate cu produsul asta petrolier. In consecinta, fac corelatia si cu biscuti, bomboanele cu cacao si vechile Eugenii.

 • Axante 12 ani ago

  http://bit.ly/y5VxAx daca tot vine vorba de mancare

 • Anamaria 12 ani ago

  Eu asociez mirosul de fum cu cabanele de la munte…de asta ador focul cu lemne :X

 • […] – Maria Gina Toma Posted by Feri on martie 15th, 2012 Ca raspuns la articolul meu despre Gusturi si locuri, va prezint un guest post de Maria Gina Toma : “Petale de toamna Noi, femeile ne mandrim […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.