Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Grupul Medias pe Facebook si primul eveniment comun !

By on 14 octombrie 2011 1 1447 Views

Saptamana aceasta am primit un e-mail de la Oana Maris care anunta concert Imago Mundis la Sala Traube in data de 19 Octombrie si o melodie atasata.  Am ascultat melodia si mi-a placut foarte mult. Pe urma m-am intrebat de ce nu apare nimic in on-line-ul mediesean despre acest concert si ma rodea sentimentul ca nu vor avea participanti.

Si atunci m-am gandit sa facem un group pe facebook ( ca si asa sunt multi medieseni acolo) in care sa anuntam astfel de evenimente, sa promovam cultura, cinematograful, evenimentele de la muzeu, concertele, festivalurile, oameni etc. etc.

Si uite asa s-a nascut Grupul Medias de pe Facebook. Am adaugat cativa prieteni, acestia au adaugat altii. Ionut Anisca si Bogdan Lascu vor sa doneze o poza pentru pagin grupului, Mircea Daian s-a aratat incantat de idee si a adaugat si el prieteni, Daninho a venit cu ideea organizarii unei meci de fotbal, Nelu Ivan a spus ca participa. Mircea Daian s-a oferit sa ne ajute si sa coordoneze acest prim eveniment : o cupa de fotbal a comunicatii Facebook. Eu de abia astept sa fiu pe teren. Si multi altii au contribuit la constructia grupului in prima zi, imi cer scuze ca nu-i nominalizez acum.

Si uite asa, in cateva ore am ajuns la 475 de oameni in comunitatea de pe Facebook a Mediasului. Eu sper ca vom fi 5000 intr-o luna/doua. Ma ajutati ?

Next Post

Ne vedem la concert – Imago Mundi !

17 octombrie 2011 1
1 Comment
  • Grupul Medias pe Facebook si primul eveniment comun – – Feri Teglas — blog…

    Grupul Medias de pe Feisbook!…

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.