Sunday, April 14, 2024

Everest, Sinek, Tolle

By on 12 august 2015 0 1218 Views

Ieri am participat la proiectia Nepal – Alaska la care va invitam aici. Imaginile au fost  excelente si cu aceasta ocazie ii feliciti pe toti participantii la expeditii si pe cei care au ales sa fie in sala la aceasta proiectie.

Am avut parte si de o surpriza din partea lui Tiberiu Pintilie si anume prezentarea proiectului “Care e Everestul tau?”. –   un proiect care are drept scop orientarea și susținerea tinerilor în demersul de explorare și identificare a resurselor și abilităților proprii necesare pentru îndeplinirea obiectivului de viață propriu. Asemanator, Simon Sinek, unul din speakerii motivationali si specialisti in management preferati de mine, are un program de dezvoltare personala pentru gasirea acelui “De ce” in viata. Sa te trezesti inspirat in fiecare dimineata sa contribui la o cauza la care tii prin munca ta, sa simti ca iti aduci contributia in viata celorlalti. Practic sa iti urmezi pasiunea catre o viata generoasa si implinita. Ambele proiecte au in focus un obiectiv sau mai multe pe care ti le stabilesti in viata si pe care urmaresti cu toate fortele sa il/le indeplinesti. Pentru ca daca nu stii unde vrei sa ajungi nu ai cum sa stii pe unde sa mergi.

Pe de alta parte, Eckhart Tolle ne vorbeste despre prezent, despre acceptare si asteptari. Asa ca e bine sa ai “De ce”-ul tau, sa-ti urmaresti “Everestul” dar sa nu uiti sa si traiesti.

o-MINDFULNESS-MEDITATION-facebook

  Opinii
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.