Thursday, May 30, 2024

Eveniment de Ziua Pamantului la Medias

By on 22 aprilie 2013 0 1676 Views

Azi este Ziua Internationala a Pamantului, iar la Medias s-au organizat diferite evenimente. Felicit organizatorii pentru evenimente si le enumar mai jos :

1. Liceul Tehnic Mediensis, in colaborare cu Asociatia Dianthus, S.C. Eco Sal S.A. , Primaria Medias si Casa Gazelor naturale au organizat concursul de arte plastice si eseuri cu tema “Ziua Pamantului”. Am avut placerea sa fiu in juriul acestui concurs si au fost multe lucrari foarte frumoase. (Revin cu fotografii)

2. Compartimentul de Protectia Mediului din cadrul Primariei Medias a organizat o actiune de igienizare pe malurile raului Tarnava Mare impreuna cu Şcoala Naţională de Gaz, Grup Şcolar Automecanica şi Liceul Teoretic Axente Sever. Un reportaj al Nova TV Medias :

3. Antonela Barbu si Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap au organizat Ziua Portilor Deschise, prilej cu care s-au plantat stejari. ,,Aceşti stejari vor purta nume africane, deoarece au sosit la Mediaş, în urma poveştilor adevărate care evocă viaţa în Africa din cărţi citite de Antonela Sofia Barbu în campania iniţiată de Grupul editorial ALL şi de Romsilva: vALLuntar. Ne bucurăm că aceşti stejari vor creşte la Centru şi vor fi îngrijiţi de către beneficiari, demonstrând în acest mod că ne dorim legături puternice cu această comunitate’’, transmite directorul Mircea Brînda.

M-am bucurat foarte mult sa vad ca se organizeaza atatea evenimente de Ziua Pamantului. Bravo Medias !

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.