Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Engleza e de baza – Step UP

By on 22 septembrie 2015 0 1434 Views

M-am lovit deseori in calatorii de oameni care nu stiau limba engleza si cu care nu m-am putut intelege. Pentru ca este o limba atat de raspandita, materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si folosita intensiv ca limba secundara in India, Sri Lanka, Pakistan si Africa de Sud etc. m-am obisnuit si mi se pare firesc ca toata lumea sa o stie. In special daca lucrezi in turism, ai o pensiune, un restaurant sau un magazin, mi se firesc sa cunosti limba engleza. In Croatia sau Spania nu e foarte firesc insa.

De asemenea limba engleza este cea mai folosita in stiinta, in majoritatea domeniilor. Sunt doar cateva motive pentru care va recomand sa invatati sau sa va perfectionati in aceasta limba straina si va informez ca incepe un nou sezon de cursuri distractive la English Step Up!

“Doriți să învățați engleza de la zero sau doar să o perfecționați, aveți o mulțime de lucruri de spus, dar cuvintele vin greu în limba engleza? Copiii doresc să descopere mai multe în această limbă sau vor avea un examen important? Înțelegem aceste nevoi și încercăm să le depășim cât mai plăcut posibil împreună.
Va asteptam cu drag la telefon 0742917979 sau pe www.englishstepup.ro

vizual-curs

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.