Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Draga Tibi, dragi cititori

By on 6 ianuarie 2013 1 1261 Views

Draga Tibi,

Nici nu stiu daca e ok sa-ti scriu aici, in public… daca ar trebui, sau poate ar fi mai bine sa salvez undeva in suflet acest mesaj. Insa nadajduiesc ca acolo unde esti se citesc blog-uri pamantene si simt ca vreau sa fac asta.

Vroiam sa-ti multumesc pentru sprijinul acordat mie si colegilor mei de la Dianthus in ultimii sapte ani. Ai fost un factor de echilibru al grupului si intotdeauna ai sprijinit initiativele entuziasmate chiar daca nu toate ti se pareau foarte bune pentru club. Ai fost un prieten si un sfatuitor pentru unii dintre noi si ne lipsesti. Iti multumim ca ai fondat aceasta asociatie acum 25 de ani, iar plus-urile care le-a adus comunitatii de-a lungul timpului nu cred ca pot fi contestate vreodata de cineva.

Intotdeauna te-am admirat pentru ca iti puneai familia pe primul loc si am invatat asta de la tine.  Noua, prietenilor de la Dianthus, ne e dor de tine si iti promitem sa realizam visele tale care au devenit si alte noastre : microbuzul, centrul de vacanta si toate celelalte. Ramas bun, prieten drag !

Dragi cititori,

Bucurati-va prieteni, de prieteni si de frati…

Bucurati-va de un nume, ce v-i dat ca sa-l purtati.

Bucurati-va de-un cantec, de-un amurg cu flori de tei

Bucurati-va o viata, de lumina dragostei.

 

Next Post

Si totusi ce se intampla cu timpul ?

3 august 2013 1
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.