Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Dac-as fi primar …

By on 29 august 2013 1 1599 Views

S-a tot vorbit de un City Manager al orasului Medias. Stiu ca dnul Ioan Ivan zice de aceasta functie de vreun an. E foarte importanta si nu intru acum in detalii despre ce inseamna City Manager. Insa, din punctul meu de vedere, mult mai important ar fi un Community Manager. Daca as fi primar in secunda doi as infiinta un astfel de post.  Ce face un community manager si care ar fi diferenta intre el si City Manager ?

Pe de o parte City Managerul se ocupa de probleme tehnice, infrastructura, lucrari, proceduri etc., iar community managerul s-ar ocupa de partea culturala, evenimente, comunitati, organizare teritoriala ( comisii de cartiere) si ar fi un nou liant intre administratie si cetateni. Community managerul ar fi cel care ajuta administratia sa-i inteleaga mai bine pe cetateni si invers, cetatenii sa inteleaga mai bine administratia publica. Pe scurt, omul care aduce oamenii impreuna, apolitic si cat mai obiectiv. Si da, cred ca cineva trebuie sa faca asta cel putin 8 ore pe zi.

Ce parere aveti despre un Community Manager al Mediasului ?
PS: Stiu, termenul se foloseste pentru comunitatile on-line, dar eu ma refer la altceva.

 

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.