Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cursurile acreditate – primul pas catre antreprenoriat

By on 2 iulie 2014 0 1807 Views

beautySunt multe feluri de oameni, dar in ceea ce priveste atitudinea fata de locul de munca sunt doua tipuri: oameni carora le place sa fie angajati, sa aiba siguranta, sa nu riste si lucreaza foarte bine sub presiune sau intr-un anumit program bine stabilit, cu niste task-uri foarte clare si oameni carora le place libertatea, riscul, care vor sa-si faca singuri programul, vor sa fie provocati si nu prea le place sa fie constransi. De obicei cu putina determinare, vointa si noroc, aceia din urma devin antreprenori. Si am impresia ca pentru femei e mai usor decat pentru barbati, pentru ca pot oferi servicii de genul celor de coafura, manichiura, pedichiura, cosmetica, unghii false si asa mai departe. Practic trebuie doar sa urmezi niste cursuri cosmetica, sa iti placa ceea ce faci si sa ai putin talent si inclinatie catre asa ceva, apoi cu o minima investitie si promovare poti sa incepi sa lucrezi pe cont propriu.

Daca vrei te poti extinde, facand niste cursuri unghii false si discutand cu clientele tale poti sa afli si alte servicii pe care ele si le doresc – gene false, tatuaje cosmetice, extensii si asa mai departe. Cursurile te pot ajuta si sa-ti gasesti un loc de munca in domeniu, daca vrei sa cumulezi experienta mai intai sau nu ai tragere sa pornesti pe cont propriu. Chiar e recomandat sa incepi undeva, sa-ti faci clientela si apoi sa continui pe cont propriu. Poate ca e nu cel mai fair si deontologic dar asa se practica.

Pentru cursuri acreditate in Bucuresti, va recomand Academia Constantine. O adevarata scoala de beauty, cursurile lor sunt  acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, sunt recunoscute international conform Conventiei de la Haga, iar  formatorii au peste 15 ani experienta si performante la nivel international.

Alte beneficii ale cursurilor Academiei Constantine ar fi posibilitatea platii in rate, programul flexibil ( inclusiv in weekend) si asistenta in gasirea unui loc de munca dupa absolvire. Peste 90% din cursantii care au absolvit cursurile Academiei Constantine activeaza in domeniul in care au diploma si asta e un lucru care spune multe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.