Saturday, February 4, 2023

Cum ajuta aparatele de muls vaci la obtinerea unui trai decent pentru fermieri?

By on 18 iulie 2016 0 1217 Views

Tehnologizarea fermei implica si achizitia de aparate de muls vaci, pentru ca este singura modalitate prin care in ziua de azi, o ferma poate sa faca fata cerintelor privitoare la calitate si la operabilitate. Mulgerea manuala a vacilor este de multe ori anevoioasa si laptele obtinut nu poate fi pastrat atat de usor la o calitate inalta. Cu un aparat de muls vaci, in schimb, mulgerea se realizeaza rapid, sistematizat, automat, iar laptele rezultat este imediat inmagazinat si disponibil pentru a il introduce in tancurile de racire sau pentru a fi pus in separatoare de smantana, pe mesele pentru obtinerea branzei si asa mai departe.

Viata unui femier nu este chiar usoara, insa daca fermierul respectiv are o idee de ansamblu si stie in ce sa investeasca si in ce nu, atunci isi va usura viata, isi va creste ferma si isi va rotunji veniturile. Un aparat de muls vaci participa la obtinerea acestei bunastari.

Ce se poate spune convingator despre aceste aparate de muls vaci?

Pana si cel mai simplu si mic aparat de muls vaci ajuta enorm in activitatea zilnica de mulgere a vacilor. Se poate face o paralela intre muls si spalatul de rufe: fara masina de spalat rufe, multe haine ar ramane in cosul de rufe sau ar fi spalate greu, intr-un timp indelungat si cu un efort mare. De asemenea, risipa de apa si detergent ar aduce dezavantaje de ordin financiar. O masina de spalat rufe este si eficienta, si rapida si economica, si investitia in ea se amortizeaza cu rapiditate. Exact asa se intampla si in cazul aparatelor pentru muls vaci.

Iata ce altceva se mai poate spune despre aceste aparate:

  • Pot avea 2 statii care sa mulga fiecare 10 sau 12 vaci in fiecare ora
  • Pot avea o singura statie (un singur post)
  • Pot dispune de sisteme care sa impiedice refularea laptelui
  • Exista si sisteme de muls vaci, adica sali de muls puse pe roti, care pot mulge 4 sau 6 vaci deodata; bineinteles ca aceste sisteme au si sisteme de colectare a laptelui, si sisteme de spalare automata a zonelor interioare pe unde laptele a circulat
  • Pot fi consultate pe internet, si tot pe internet se poate solicita o oferta pentru ele

Daca ai trece azi la actiune, de unde ai putea comanda aparate de muls vaci la pret bun?

Site-ul denumit Fermierulafacerist.ro se dedica tuturor acelor fermieri care stiu ca o ferma trebuie privita inainte de toate ca o afacere, chiar daca este pasiune 100%. Fermierulafacerist.ro are spre vanzare aparate de muls vaci si cu un manson, si cu doua mansoane, si sisteme de muls si asa mai departe.

Cert este ca produsele de la Fermierulafacerist.ro prezinta standarde inalte de calitate, aliniate normelor CE in materie de zootehnie. Iata numai cateva motive pentru care acest site reprezinta o sursa numai buna de aparate pentru care investitia merita facuta.

  Utile
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.