Friday, April 19, 2024
27 iulie 2016

Chestionarele auto sau cum sa-ti iei permisul

By 0 1681 Views

Au trecut ceva ani de cand mi-am luat permisul de conducere si-mi aduc aminte ca l-am luat din a doua incercare, la teorie. Nu mi-a fost totuna, tin minte si acum ce mi-a zis instructorul: “La “fizicul” tau ma asteptam sa sari mai sus”.  Stiu ca prima data am invatat mult din cartile de legislatie, am facut si chestionare insa n-am reusit sa fac punctajul. Parerea mea e ca atunci cand inveti prea mult deja iti faci tot felul de scenarii in cap si te pierzi in detalii.

Pentru a doua examinare (era perioada bacului si n-am avut prea mult timp) am facut doar chestionare auto. Era o carte cu chestionare care cuprindea  (cica) toate intrebarile posibile ce iti pot veni la examen. Le-am facut de cateva ori, le-am invatat, le-am mai discutat, iar la a doua examinare am luat cu brio testul teoretic. In vremea aceea (2002) totul era pe hartie si maxim pe CD/DVD, dar astea erau cam scumpe.

Azi, cu accesul la internet de pe toate device-urile posibile e foarte simplu sa gasesti chestionare auto categoria B, de exemplu. Completezi chestionarul de pe telefon, tableta, laptop, vezi unde ai gresit si care era raspunsul corect, cate puncte ai facut si asa mai departe. E confortabil si accesibil tuturor.

Totodata legislatia s-a schimbat si au aparut lucruri noi in lumea soferilor asa ca nu e rau sa facem niste chestionare si noi cei care avem permis de conducere. O sa ramaneti surprinsi cate puncte o sa faceti.Pe https://www.auto15.ro/  gasiti chestionare updatate la zi conform intrebarilor DRPCIV de la examen.

proba-traseu

  Utile
Next Post

De ce sa infiintezi o companie in Elvetia?

12 octombrie 2016 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.