Sunday, January 29, 2023

Mi s-a parut foarte tare cand am vazut ca Azuga s-a branduit ca fiind Ski&Bike Resort si de vreun an de zile mi-am pus in minte sa ajung sa parcurg cele 3 trasee de mountainbike amenajate. Damblaua s-a materializat in 4 Noiembrie 2018 cand impreuna cu Ovidiu, Alexandra si Telly am ajuns pe la 11 la Azuga la Gondola. Ne-am luat bike pass-urile ( 70 lei pe zi, program gondola in weekend 9-16) si am inceput sa urcam pe partia Sorica. Surpriza placuta a fost ca ne-am intalnit cu alti 2 medieseni, pasionati de downhill, cu experienta in zona care ne-au mai dat indicatii.

Cele 3 trasee amenajate sunt cam asa:

Am hotarat sa le luam in ordinea dificultatii asa ca prima data am mers pe albastru, apoi pe verde si in cele din urma pe rosu. Am mai avut timp sa mai facem o data traseul verde si ar mai fi fost vreme de inca o urcare dar n-am mai avut chef, am preferat sa mergem al Busteni sa mancam o ciorba.

Traseele sunt foarte frumoase, bine marcate, personal cel verde mi-a placut cel mai mult. Traseul rosu este foarte tehnic, merita parcurs cel putin o data pentru a invata si a prinde curaj. Eu va recomand recomand experienta si va las mai jos niste fotografii si un clip video ( facut cu telefonul in momentele de ragaz). Voi reveni la Azuga la ski probabil, cele doua partii din muntii Baiului au fiecare cate 2 km.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.