Sunday, April 14, 2024
16 mai 2016

Cum a fost la conferinta Afaceri.ro Tarnaveni 2016

By 0 2580 Views

In 12 Mai am participat la Tarnaveni la conferinta Afaceri.ro 2016 –  primul eveniment organizat de proaspata infiintata Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave.  Imi place sa particip la conferinte, cursuri si seminarii care tin de mediul de afaceri pentru a cunoaste potentiali parteneri, pentru a invata lucruri noi si pentru inspiratie, insa in ultima vreme am inceput sa le cern destul de serios, din lipsa de timp. Cantaresc foarte bine daca un eveniment merita timpul investit sau nu. Ma bucur totusi ca am ales sa particip la acest eveniment.

Conferinta a debutat cu un cuvant de deschidere din partea domnului Dan Ioan Popsor, initiatorul evenimentului, apoi domnul Marius Alexa, CEO Arhipelago, moderator al evenimentului, coordonator al afaceri.ro. Apoi un scurt speech de bun venit din partea domnului primar Sorin Meghesan. A urmat un interesant joc de business networking prin intermediul caruia participantii au putut sa se cunoasca intre ei si sa schimbe carti de vizita.

Conferinta a continuat cu Sesiunea de Finantare, unde au luat cuvantul doamna Gianina Florea – despre accesarea inteligenta a Fondurilor Europene, domnul Cristian Puie – despre oportunitatile de finantare al IMM-urilor prin POR si domnul Emil Toma despre Reteaua Enterprise Europe. Sesiunea Intreprinzatorilor a continuat cu povestea de succes a doamnei Dr. Dacia Dincu, apoi cu o prezentare despre start-up-uri a domnului Mihai Negrea, o prezentare despre marketing a domnului Ciprian Stavar, iar despre oferirea de cadouri promotionale partenerilor de business ne-a vorbit Lorena Balcan. Domnul oenolog Seprodi Jozsef a tinut o scurta alocutiune despre vinuri, despre zona Tarnavelor ca si zona viticola importanta.

A urmat apoi partea de workshop-uri cu domnul Eusebiu Burcash – Dublarea veniturilor antreprenorilor si Ovidiu Popica & Alexandra Tudor – despre Google Adwords si campanii on-line. Mi s-a parut foarte util si interesant workshop-ul cu Eusebiu Burcas iar principala idee cu care am ramas este ca piata din Romania este foarte mica si ar trebui sa ne gandim la internationalizarea afacerii. Bineinteles ca depinde de tipul de afacere, piata si asa mai departe, dar ca idee, ca si viziune e foarte interesant.

Am participat la conferinta pentru a-mi face o idee despre mediul de afaceri din Tarnaveni, a invata lucruri noi, a strange contacte (networking) si a fi alaturi de asociatia nou infiintata. Nu prea mi-a reusit partea de networking dar in rest mi-am atins obiectivele. Din Medias au mai participat domnul Popa Gheorghe (Gammis Medias) si domnul Lucian Bucur ( Spalatoria Aqua).

In incheiere, felicitari organizatorilor si la cat mai multe evenimente de acest gen in zona Tarnavelor.

Next Post

Ce mi-a placut la Crosul Bucuriei

13 iulie 2016 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.