Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cand visele devin realitate – Cinemobilul la Medias

By on 11 august 2015 0 1405 Views

Va scriam in Decembrie 2014 de un proiect care mi s-a parut foarte interesant si despre care spuneam ca merita sprijinit – Cinemobilul. Alexandru a avut un vis, si-a dorit sa-si dezvolte pasiunea pentru calatorie si film si sa fie in acelasi timp si de folos comunitatii.

“Cinemobilul este un cinematograf mobil. Concret: o dubiţă adaptată şi echipată cu cele necesare proiectării filmelor şi materialelor video (videoproiector, sistem audio, panou pentru afişaj, generator de curent). Eu sunt Alex şi am demarat acest proiect din dorinţa de a ajunge cât mai aproape de comunităţile defavorizate ale României şi de a le oferi şansă de a viziona filme, desene animate, documentare, spectacole.”

Fondurile s-au strans, proiectul a devenit realitate iar Alexandru a inceput proiectiile. Foarte bucuros am fost cand am vazut ca vine la Medias. Anda Reuben si Sinagoga Medias au fost gazda Cinemobilului in 6 August, iar curtea lacasului a fost neincapatoare. Am vizionat un film documentar despre permacultura: Inhabit (trailerul mai jos) – vi-l recomand.

Cateva fotografii de la proiectie:

Felicitari si multumiri Anda si Alex, a fost foarte fain! Cu siguranta veti mai auzi de Cinemobil in zona noastra.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.