Monday, May 20, 2024
1 decembrie 2018

Azi se deschide sezonul de schi la Arena Platos #Paltinis

By 0 1377 Views

Complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide oficial un nou sezon de ski și snowboard în 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Ca în fiecare an, sezonul se deschide cu un legendar Get United Party la care sunt așteptați toți prietenii Arena Platoș Păltiniș, la un vin fiert sau o bere rece dar și la un concurs de ski și snowboard jibbing.

Invitați speciali din întreaga țară vin în weekendul marii Uniri la Păltiniș pentru a sărbători deschiderea unui nou sezon. Tot sâmbătă se va deschide și prima pârtie, pârtia A. „În ciuda faptului că vremea n-a prea ținut cu noi am reușit să producem suficientă zăpadă încât să putem deschide încă din prima zi a lunii decembrie. Ne-am concentrat eforturile pentru a produce zăpadă pentru a desfășura concursul de jibbing în condiții optime dar și pentru a acoperi pârtia A, pârtia principală a complexului, pentru ca cei care așteaptă cu sufletul la gură prima tură din acest sezon să se poată bucura de zăpadă. Sperăm ca temperaturile să rămână sub zero grade ca să putem produce suficientă zăpadă pentru a deschide în cel mai scurt timp posibil și celelalte pârtii”, spune Ana Lutghart Tincu, managerul Arena Platoș Păltiniș.

Până în 23 decembrie, instalațiile de transport pe cablu vor funcționa între orele 10 și 21.30 sâmbăta și 10 – 17 duminica. Ca noutăți pentru sezonul ce se va deschide la finalul acestei săptămâni, centrul de închirieri a fost dotat cu echipamente noi, pentru toate vârstele, în special pentru cei mici. De asemenea, școala de ski e pregătită cu oferte accesibile pentru toți cei ce doresc să învețe să schieze.

Sezonul 2017-2018 se anunță a fi cel mai spectaculos de până acum în ceea ce privește evenimentele sportive. Pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini sau Family Race, anul acesta vor mai avea loc și concursul de săniuțe, evenimentele de sport extrem Arena Freestyle Open, skier&boarder Cross precum și un cross pentru mountain bikeri dar și evenimentul maraton Record de ture în 12 ore. World Snowboard Day va fi sărbătorită în data de 20 ianuarie 2019 iar, în premieră, cei mici vor avea la dispoziție un concurs doar pentru ei, Kids Race, programat în 9 februarie. Mai multe detalii despre evenimentele sezonului găsiți pe www.arenaplatos.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.