Tuesday, September 26, 2023

Asigurari si RCA !

By on 28 februarie 2011 1 1375 Views

Recent mi-a expirat RCA-ul la autoturismul personal. Auzisem la un moment dat ba ca s-a scumpit cu 30 %, ba ca s-a ieftinit cu 10 %, ba ca e la fel…nici nu mai stiam pe cine sa cred. Primul impuls – sa caut pe internet. Asa am gasit siteul RCA Ieftin ! Pe mine m-a interesat cel mai ieftin RCA, indiferent de firma asiguratoare, pentru ca RCA il dai celui pe care-l prejudiciezi in caz de accident. Mai mult, nu am avut timp sa ma deplasez la firma cu care am lucrat pana in prezent si as fi vrut sa-l platesc on-line si sa-l primesc cat mai repede.

Am vazut ca RCA Ieftin lucreaza cu majoritatea companiilor de asigurare si m-am bucurat ca am putut obtine pretul cel mai bun pentru masina mea. Mai mult ai optiunea de a te suna ei, ceea ce mi se pare foarte in regula. Si uite asa mi-am obtinut rapid RCA-ul la cel mai bun pret si pot circula iarasi pe drumurile noastre.

Prin intermediu la RCA Ieftin am gasit si Asigurari de locuinta. Numai bine pentru ca imi expira polita de asigurare la casa alor mei si as vrea sa mi-o schimb, intrucat cea pe care o am nu acopera anumite clauze. Siteul este foarte bine structurat si iti ofera informatiile necesare pas cu pas.

De asemenea sunt tot felul de lucruri utile : dictionar de asigurari, centre de daune si altele. Si un lucru care-mi este foarte util este faptul ca-ti reaminteste inainte sa expire polita pe care o ai, astfel incat sa nu ramai neasigurat.

Acestia sunt brokerii mei on-line de asigurari.

 

 

Next Post

Tablete de slabit – Slim&fit

25 aprilie 2011 1
1 Comment
  • Anamaria 13 ani ago

    Super! Eu spun ca toate asigurarile, bancile… ar trebui sa se canalizeze mai mult pe net k lumea nu mai are timp sa umble dintr-un loc in altul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.