Saturday, February 4, 2023

Actualitati, scurt pe doi

By on 14 februarie 2015 0 939 Views

1. Circul mediatic Elena Udrea – inca un motiv de bucurie ca nu m-am facut jurnalist. Sa stai sa numeri orele (multe!!) petrecute de o blonda deputat, fosta ministra cu comisioane si “prietena” cu presedintele, in fata DNA, in frigul iernii nu cred ca face onoare meseriei. Pe de alta parte asta se cere, sa prindem blonda incatusata in imagini.

2. Varujan Vosganian – conferentiar universitar, doctor in economie, doctor Honoris Causa etc. – vezi aici.  O prestatie penibila in Parlament pentru CV-ul sau ( stiti voi – plansete, lamentari, amenintari voalate.) Cand aud numele dansului imi aduc aminte de taxa de inmatriculare si cum un ministru liberal isi da cu dogma in cap si introduce taxe. Iar legat de imunitate, ma intreb ce s-a intamplat cu articolul 16 din Constitutie ? Vi-l reamintesc :

Art. 16 – Egalitatea în drepturi

(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

3. Sumedenia de accidente rutiere – le vedem pe marginea drumului si la buletinele de stiri. Cred ca sunt 3 motive pentru care s-au inmultit acestea. 1. E evident ca sunt muuult mai multe masini pe drumuri, deci e cumva de asteptat sa fie mai multe accidente. 2. Se consuma mai mult alcool si droguri inainte si in timpul sofatului. 3. Masinile sunt tot mai puternice si soferii tot mai inconstienti si incompetenti.

4. Razboi in Ucraina –  e incredibil dar adevarat cum omenirea, dupa 2000 de ani de dezvoltare intelectuala si spirituala, inca mai gaseste de cuviinta sa-si rezolve problemele cu armele de foc.

 

  Opinii
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.