Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cum a fost la Acoustic Bloggers no. 4 la Medias

By on 29 mai 2012 2 2339 Views

Vineri 25 Mai 2012 a avut loc la Medias, in Crama Traube, concertul Acoustic Bloggers no. 4. Despre proiectul Acoustic Bloggers va spune chiar initiatorul acestuia Marius Matache :

Intr-o atmosfera deosebit de calda au urcat pe scena Marius Matache, Vlad Dulea, Chinezu, Nebuloasa, grupul Motto si o excelenta surpriza Vasile Mardare. Am cantat si eu vreo 5 melodii intre care 2 cu Vlad Dulea. N-am inregistrarea pentru ca s-a oprit aparatul foto din diverse motive, dar prietenii spun ca au iesit foarte bine.

Cireasa de pe tort a fost lansarea cartii “O carte si jumatate” a lui Sorin Poclitaru, pe care am avut placerea de a-l cunoaste cu aceasta ocazie. A fost o seara cu adevarat deosebita, cu o sonorizare excelenta si cu #oamenifoartefaini.

In incheiere va las cu Vlad Dulea :

Organizatori: SportMeet.ro și SportLocal.ro.

Sponsori:  Staropramen și Pepsi, parteneri ZorileStore și Canyon.

Parteneri media: Radio RingRadio MediasMediasInfoMonitorul de MediasMesagerul de SibiuNova TVMircea HodarnauVasile Antipa.

Next Post

Maine, ne vedem la SMS Brasov

30 mai 2012 1
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.